Høydepunkter på Viasport og Viaplay i februar
Champions League

Natt til 4. februar: Super Bowl LIII

Super Bowl spilles i år på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta. Kampen blir den 53. Super Bowl i historien, og det seirende laget vinner det velkjente Vince Lombardi-trofèet.

Med Viasport og Viaplay får du tilgang til masse forhåndsstoff i hele uken før årets store happening i NFL, med både spesialmagasiner og Super Bowl-forhåndsreportasjer fra Atlanta.

Med Viasport og Viaplay ser du alt fra Super Bowl III.

**

7. februar: Premier League Darts

Endelig er verdens beste liga i Darts tilbake. Første runde spilles i Metro Radio Arena i Newcastle foran 10.000 elleville darts-fans.

Den nybakte verdensmesteren Michael van Gerwen er også regjerende mester i denne ligaen, og nederlenderen kjemper i år om sin 5. tittel i Premier League Darts.

Med Viasport og Viaplay ser du alle de 15 innledende rundene i Premier League Darts hver eneste torsdag, før det hele avgjøres med den store finalen i O2 Arena i London på selveste 17. mai.

**

12. og 13. februar: 1/8-finaler i UEFA Champions League

Tirsdag 12. februar starter sluttspillet i verdens gjeveste fotballturnering for klubblag. Først ut er kampene Roma-Porto og Manchester United-PSG.

Ole Gunnar Solskjær får dermed en meget tøff debut som manager i UEFA Champions League, når en av sesongens store favoritter står på motsatt banehalvdel på Old Trafford.

Onsdagens kamper er Tottenham-Dortmund og Ajax-Real Madrid. De resterende åtte lagene som er igjen i turneringen spiller sine første 1/8-finaler tirsdag 19. og onsdag 20. februar.

Med Viasport og Viaplay ser du absolutt alt fra UEFA Champions League.

**

15.-17. februar: FA Cup 5. runde

Nå er det bare 16 lag igjen i verdens eldste fotballturnering, og vi kan se frem til åtte svært spennende oppgjør – der vinnerne får billetter til kvartfinalene.

Chelsea er regjerende mestere etter at de slo Manchester United i finalen på Wembley i 2018. Årets finale spilles 18. mai på samme arena.

Vil de store lagene dominere turneringen, eller vil vi få noen store overraskelser i den 5. runden?

Med Viasport og Viaplay ser du absolutt alt fra FA-Cupen.

**

24. februar: Finale i ligacupen

Sesongens første trofè i engelsk fotball skal deles ut, og finalen i Carabao Cup spilles som alltid på ærverdige Wembley i London.

I løpet av høsten og våren har 92 lag nå blitt redusert til to lag som fortsatt er med i turneringen.

Manchester City er regjerende mestere, etter at de slo Arsenal hele 3-0 i fjorårets finale.

Med Viasport og Viaplay ser du finalen i ligacupen direkte fra Wembley.

Natt til 4. februar: Super Bowl LIII Super Bowl spilles i år på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta. Kampen blir den 53. Super Bowl i historien, og det seirende laget vinner det velkjente Vince Lombardi-trofèet. Med Viasport og Viaplay får du tilgang til masse forhåndsstoff i hele uken før årets store happening i NFL, med både […]
Nyheter