Thanderz og Srour tilbake i ringen 17. august
Boksing

Katharina Thanderz (11-0, 2 knockoutseire) og Hadi Srour (3-0, 2 knockoutseire) er tilbake i aksjon 17. august når de går kamper på underkortet på et stevne i Friedrich-Ebert-Halle i tyske Ludwigshafen.

De fremadstormende bokserne går kamper for første gang siden de signerte kontrakter med Team Sauerland tidligere i år, etter at de begge imponerte i SØR Amfi i mars.

Thanderz, som vært EBU-mester i super fjærvekt og WBC-mester i lettvekt, ga Rachel Ball karrierens første tap til tross for at hun pådro seg et brudd i hånda tidligere i kampen. I Ludwigshafen venter italienske Monica Gentili (6-10, 1 knockoutseier).

23 år gamle Srour returnerer til den profesjonelle boksingens verden etter å ha deltatt i amatør-EM i Hviterussland i juni, og håper å fortsette på seierstoget han holdt gående med seieren over Zoltan Szabo i mars. I Tyskland venter Evgenii Vazem (8-7, 3 knockoutseire), i en kamp som er stipulert til seks runder i super lettvektklassen.

Kampene til Thanderz og Srour kan sees på Viasport + og Viaplay.

Katharina Thanderz (11-0, 2 knockoutseire) og Hadi Srour (3-0, 2 knockoutseire) er tilbake i aksjon 17. august når de går kamper på underkortet på et stevne i Friedrich-Ebert-Halle i tyske Ludwigshafen. De fremadstormende bokserne går kamper for første gang siden de signerte kontrakter med Team Sauerland tidligere i år, etter at de begge imponerte i […]
Nyheter