Slik får du med deg Haalands Dortmund-debut
Bundesliga

Erling Braut Haaland kan få sin Bundesliga-debut når Borussia Dortmund møter Augsburg. Kampen ser du på Viaplay og Viasport 1 lørdag fra klokken 15.00.

I desember ble det norske supertalentet Erling Braut Haaland klar for den tyske storklubben Borussia Dortmund, etter å ha vist imponerende takter i Red Bull Salzburg.

Unggutten bøttet inn mål, blant annet hele åtte scoringer i UEFA Champions League.

Lørdag kan Haaland få sin Bundesliga-debut mot Augsburg, og kampen sendes på Viaplay og Viasport 1.

– Som så mange andre har også jeg vært fanget av Haaland-hysteriet som har vært den siste tiden, og jeg er veldig imponert over at han valgte Dortmund. Jeg tror han kommer til å bli en suksess i Dortmund, men det store spørsmålet for meg er hvor fort det kommer til å skje. Dortmund er en enorm klubb, ikke bare i Tyskland, men i verden. Det er ikke bare å gå inn i dette laget og ta spissplassen. Det blir spennende om Erling greier å sette like stor farge på omgivelsene sine i Dortmund som han har gjort i sine tidligere klubber, sier fotballekspert i NENT Group, Eivind Bisgaard Sundet.

Bisgaard Sundet vil være på plass i Augsburg, der han skal kommentere kampen fra WWK Arena.

– Kampen mot Augsburg tror jeg blir mye tøffere og mer spennende enn folk regner med. Augsburg er et godt lag som er vanskelige å spille mot, og Dortmund har de siste sesongene slitt mot antatt svakere motstand.

Studiosendingen begynner klokken 15.00 på Viaplay og Viasport 1, og Petter Veland leder sendingen. Med seg i studio har han Rune Bratseth og Mohammed «Moa» Abdellaoue, som totalt har spilt 322 Bundesliga-kamper. Jan Åge Fjørtoft er reporter på indre bane i Augsburg.

Studiosendingen begynner lørdag klokken 15.00 på Viaplay og Viasport 1, og Petter Veland leder sendingen.
Nyheter