Viaplay viser tittelkampen mellom Joshua og Ruiz
Boksing

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive nordiske rettigheter til tittelkampen i tungvektsboksing mellom Anthony Joshua og Andy Ruiz. Kampen vil vises direkte på Viaplay 7. desember som en pay-per-view-sending og koste 499 kroner.

Andy Ruiz (33-1) sjokkerte boksefansen i Madison Square Garden og hele sportsverden da han 1. juni i år vant over den til da ubeseirede tungvektsmesteren Anthony Joshua (22-1) og overtok fire belter (IBF, WBA (Super), WBO og IBO) i samme slengen.

7. desember settes beltene igjen på spill når de to kamphanene møtes i Saudi-Arabia til en returkamp som forventes å tiltrekke millioner av seere verden over.

Programsjef for sport i NENT Group, Christian Ramberg, er i ekstase over at man nå får en ny runde mellom de to gigantene.

– Andy Ruiz Jr. sin seier over Anthony Joshua er kanskje det råeste og mest romantiske av alle idrettsøyeblikk i 2019. Sjelden har vi fått et mer overraskende utfall i en VM-kamp i tungvekt. Måten Ruiz Jr. knocket ut storfavoritten Joshua var som hentet ut av en Rocky film, og det understreker til de grader hvorfor proffboksing er en så myteomspunnet idrett, forteller Ramberg.

– Ruiz Jr. ble mobbet for overvekt og levnet liten eller ingen sjanse. 7. desember følger en hel verden spent med når amerikaneren med meksikanske røtter skal forsøke å gjenta det utrolige bragden i returkampen.

Tittelkampen vil sendes direkte som pay-per-view på Viaplay og koste 499 kroner.

7. desember settes beltene igjen på spill når de to kamphanene møtes i Saudi-Arabia til en returkamp.
Nyheter