Viaplay viser tittelkampen mellom Wilder og Fury 22. februar
Boksing

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret rettighetene til å vise det etterlengtede returoppgjøret mellom Deontay Wilder og Tyson Fury i Las Vegas 22. februar. De to tungvekterne leverte en uforglemmelig forestilling i 2018 som endte med uavgjort, og returoppgjøret blir et av årets høydepunkter fra boksingens verden. Kampen vises eksklusivt på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay som pay-per-view.

I det forrige møte mellom Deontay Wilder (42-0) og Tyson Fury (29-0-1) endte det på kontroversielt vis med uavgjort på stevnet fra Staples Center i Los Angeles. Til tross for at det var hans første kamp på nesten tre år klarte Fury å gi Wilder kamp gjennom alle rundene, og kom seg sensasjonelt opp igjen etter flere møter med kanvasen. 

–Den første kampen mellom Wilder og Fury var en fantastisk opplevelse for alle sportsinteresserte. Måten Fury reiste seg i siste runde etter å ha blitt knocket for andre gang var utrolig. Nå skal vi en gang for alle få vite hvem som stikker av med WBC-beltet i tungvekt. Dette blir årets fight. Jeg kan knapt vente, sier Christian Ramberg, programsjef for sport i NENT Group.

Returkampen vises eksklusivt på Viaplay som PPV til 499 kroner. NENT Group vil også vise en dokumentarserie som bygger opp kampen over de neste ukene på Viaplay. 

De to tungvekterne leverte en uforglemmelig forestilling i 2018 som endte med uavgjort, og returoppgjøret blir et av årets høydepunkter fra boksingens verden.
Nyheter